Businessrunners
Weblog

Zondag 5 augustus, het mag geen verrassing zijn voor wie ook de app bijhoudt, lopen we op de Oldemijer. Dankzij het aanhoudend mooie weer en Hennies doortastendheid begint de training om 9.30 uur. Dat is een uur vroeger dan normaal, en degenen die vanaf het sportpark vertrekken doen dat dan ook een uur eerder dan normaal, om 9.15 dus. Piet zorgt ervoor dat er genoeg te drinken is, en heeft bákken koffie voorbereid.

Reacties

Zondag 29 juli gaan we maar eens vroeg uit de veren. Reden is de aanhoudende, bijna opdringerige zomer, Om te lopen bij nog enigszins aangename temperatuur starten we een uurtje eerder, dus half 10 op de Oldemeijer. Jacco is nu echt op vakantie, hij was er ook wel heeel erg aan toe, en mogelijk geniet onze talentvolle trainer ook nog even van zijn nieuwe vrijheid. In dat geval moeten we ons zelf vermaken, wat ook wel zal lukken. Hans Olsman heeft de leiding over het koffieschenken.

Reacties

Zondag 22 juli wordt echt afzien. De temperatuur blijft maar stijgen en dan moeten we ook nog hardlopen. Als je niet op vakantie bent natuurlijk. De nog hier verblijvende businessrunners krijgen vanzelf ook een vakantiegevoel, niet alleen door het warme weer maar we trainen op de Oldemeijer, die nu langzaam overstroomt van de vakantiegangers. Het staat bij het ter perse gaan van dit nummer niet helemaal vast wie de training geeft: is onze vaste, talentvolle trainer nog op vakantie en is onze inmiddels vaste, toch ook wel heel talentvolle waarnemend trainer al naar Spanje vertrokken of zou hij daar nog even mee wachten? We gaan het zondag allemaal beleven. Voor de koffie hoeven we niet te vrezen, die wordt geserveerd door Toplevel Gea.

Reacties

Zondag 15 juli zijn de verleidingen groot om niet te gaan hardlopen. Je hebt de buik nog vol van de truck food, je was op de zwarte cross, een concert, een feest, vakantie, je bent onder de voet gelopen... Maar de verleiding om wél te gaan lopen is ook groot. Wie gaat er winnen, jij of je "innere Schweinehund'? We gaan het zien zondagochtend. Paddenoversteek, Jacco is er in ieder geval en Hans Onnink ook want die zorgt immers voor de koffie. En jij?

Reacties

Zondag 8 juli blijven we in de buurt van de Oldemeijer. En of we nu het bos in gaan of rondjes om de plas rennen, aan het eind van de training zullen we allemaal verzuchten hoe warm het was en hoe ver. Verkoeling kunnen we dan vinden in de plas, als we daar nog puf voor hebben, want Harry zal ons er ook wel een paar keer doorheen jagen. Uiteindelijk kunnen we dan bijkomen door de met zorg gezette koffie van Charlotte.

Reacties

Zondag 1 juli blijven we in de buurt van de Oldemeijer. En of we nu het bos in gaan of rondjes om de plas rennen, aan het eind van de training zullen we allemaal verzuchten hoe warm het was en hoe ver. Verkoeling kunnen we dan vinden in de plas, als we daar nog puf voor hebben, want Harry zal ons er ook wel een paar keer doorheen jagen. Uiteindelijk kunnen we dan bijkomen door de intensive care van Erik.

Reacties

Zondag 24 juni serveert Herjan de koffie. Wie daarvan wil genieten moet wel een grens over, we trainen namelijk eerst op het oude Nato depot. Of de open haard weer voor ons aangestoken wordt blijft nog een verrassing. Geen verrassing want vorige week al aangekondigd is dat de businessrunners op de foto gezet worden, als onderdeel van een fotografische vastlegging van Spurt'88 in haar jubileumjaar. Iederreen die zich businessrunner voelt: wees erbij zondag!!

Reacties

Zondag 17 juni wil onze trainer ons eens echt verwennen. Het werd er ook weer eens tijd voor. Hij neemt ons mee naar de Beerzer Bulten, dan kunnen we ons daar lekker uitleven: op de Bulten en niet tevergeten in de zandbak. Maar het hoogtepunt van de training komt toch altijd op het laatst en wordt verzorgd door Hans Schuldink.

Reacties

Zondag 10 juni vieren we de come back van Harry als onze trainer. Hij is niet helemaal de oude, dat lukt niet meer, maar wel lichter en daardoor misschien ook wel nóg sneller dan voorheen. Het betekent ook een voorlopig afscheid van Jacco als onze trainer. Hij heeft het prima gedaan en wist de groep goed bij elkaar te houden. Jacco blijft natuurlijk als businessrunner en hij viert dat met een rondje koffie. En dat alles op de Oldemeijer, waar Harry een mooie training voor ons in petto heeft.

Reacties

Zondag 3 juni gaan we nog een keer naar de populaire Oldemeijer. Er schijnt een kleine kans te bestaan dat we daar een glimp opvangen van onze herstellende trainer. Volgens de laatste berichten gaat het met zijn duim niet zo goed maar Harry zelf is aan de beterende hand. Gerard grijpt de hem geboden kans om voor de koffie te zorgen beide handen aan.

Reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl