Businessrunners
Weblog

Zondag 17 september willen we maar weer eens kijken hoe het er ook weer uitziet op onze thuisbasis Oldemeijer. Toch al weer een poosje weggeweest, en je kunt er zulke mooie trainingen  beleggen. Binnenkort is er weer de mooiste  cross van het jaar, hebben zich al businessrunners aangemeld? Moeten we het maar eens over hebben, zondag misschien? Onder het genot van een lekker bakkie, geserveerd door Raffel, de leukste krullebol van de businessrunners,

Reacties

Zondag 10 september grijpen we met beide handen de uitnoging van Erik Hulscher aan die op het scheiden van de markt op de deurmat rolde. Hij heeft zaterdag een feestje dus komt het wel goed uit dat we zondagochtend komen helpen opruimen. Bovendien is het wel handig om zo vanaf iemands woning de training te starten en er na afloop een bakkie te doen. Dan weet je immers vrij zeker dat er bakkies zijn, en hoef je niet de dames op pad te sturen om nog ergens bekers te ritselen. Klopt het adres nog Erik: Plutolaan 23?

Reacties

Zondag 3 september bezoeken we het lievelingsplekje van Raffaele. Echt weer iets voor Harry om dat te kennen. En dan te weten dat het op de Lemelerberg ligt. Het vorige week zorgvuldig uitgewerkte trainingsplan voor zondag was als volgt: koffie door Raffaele, maar die wil dat alleen doen op de Lemelerberg. Maar zoals dat vaker gaat met goed voorbereide plannen: er komt maar de helft van uit. Onze businessrunnerskrullebol heeft geruild met Harry, en met Erik, en komt pas over twee weken terug. Maar de Lemelerberg is blijven staan. En staat er misschien over twee weken nog.

Reacties

Zondag 27 augustus is de dag na de dag van de Aquaklimcross. Het schijnt dat vooral de damessectie van de businessrunners royaal heeft ingeschreven voor dit evenement. Een reden daarvoor zou kunnen zijn dat onze trainer Harry tot zijn grote verdriet zelf verstek moet laten gaan als deelnemer. Hierdoor heeft hij dan wel de mogelijkheid om zich volledig te richten op het begeleiden van de dames, Dat kan hij namelijk ook heel goed, en maar weinig dames hebben daar een hekel aan. Zoals gezegd, dat zou een reden kunnen zijn. Een andere reden zou kunnen zijn dat de dames businessrunners gewoon keiharde bikkels zijn en het innerlijke  beest weer eens echt helemaal los willen laten gaan. Geldt dat dan niet voor de heren businessrunners, of in mindere mate? Wellicht kunnen we daar zondag iets wijzer over worden. Als je Sibculo aankunt kun je zeker ook de training op het Fietspad aan. Lekker vlak, geen mul zand en je hoeft ook niet door het water. En bij de koffie van Harco komen dan de verhalen wel los.

Reacties

Zondag 20 augustus kunnen we dan eindelijk eens kennismaken met het wonderbaarlijk mooie gebied bij De Bootsman. De Bootsman is dat wegrestaurant waar je altijd langskwam toen je daar nog lansgskwam als je van Hardenberg naar Zwolle reed, of de andere kant op, maar nooit stopte. Ten onrechte, kregen we onlangs te horen van nogal wat hardlopers, het moet er erg mooi zijn. Bijna wel net zo mooi als in Spanje, maar niet zo warm. En als je de website mag geloven is het er ook goed toeven zonder hard te lopen. Maar voor de zekerheid neemt Henny toch maar zelf de koffie mee. 

Reacties

Zondag 13 augustus staat de mooiste training van het jaar op het programma. Volgens sommigen. Maar heel veel businessrunners zijn op de vlucht geslagen, onder het mom van vakantie terwijl het er duidelijk om te doen is zich voor deze training te drukken. Een beperkt gezelschap businessrunners zal dus zondag aan de slag gaan in Sibculo, ter voorbereiding op de Aquaklimcross. Trainer Harry is er al bijna weer helemaal bijna klaar voor. Hans Schuldink doet er niet moeilijk over, die is er gewoon en brengt zelfs de koffie mee. Deze vitale businessrunnersnestor heeft dan ook wel wat te vieren.

Reacties

Zondag 16 augustus is, zoals iedereen nu weet, de verjaardag van Marcel. Om dit heugelijke feit te combineren met zijn zondagse loopdiscipline, heeft hij ons allemaal uitgenodigd voor de koffie. Wij worden zo rond kwart over tien verwacht aan de Klinkerweg 11.

Reacties

Zondag 30 juli lopen we niet bij de Bootsman. Het is er wel erg mooi en (bijna) iedereen vind het er fantastisch, maar de businessrunners houden dat nog even tegoed. Zondag lopen we namelijk in Wilsum. Het is een eindlje rijden, Harry heeft het niet gezegd maar ik wed dat hij met de auto komt. Hoe moet ie anders de koffie en al dat gebak meekrijgen? De Bootsman komt vanzelf een keer aan de beurt.

Reacties

Zondag 23 juli keren we na pakweg 2 maanden weer eens terug naar de Oldemeijer. Onze trainer voelt het toch weer een beetje kriebelen in de kuiten en hij denkt dat ie wel weer voorzichtig een stukje kan lopen. En waar kan dat beter dan op die oude vertrouwde Oldemeijer? Mocht het toch wat tegenvallen, dan kun je altijd vanaf de commandopost bij het Coopertestbord de acties van je loperslegioen controleren en aansturen. We zijn benieuwd hoor. Naar de loopoefeningen van Harry, en zeker ook naar de koffie van Hans Onnink.

Reacties

Zondag 16 juli starten de businessrunners zoals al bekend de training vanaf Huize Henk Brink, aan De Kolk nummero 8. Er kan nog zo'n mooie bries staan maar deze zondag wordt er dus niet gezeild. Misschien wel gefietst. En ook koffie gedronken, aan de Kolk 8, in de Marslanden. Sorry, op de Marslanden.

Reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl