Businessrunners
Weblog

Zondag 10 december kiezen we weer eens voor de Paddenoversteek. Daar zijn we al een gevoelde eeuwigheid niet meer geweest, en je kunt er nog wel zo mooi trainen. Je kunt er van alles, maar ik schat in dat het heuvelachtig gaat worden. Herjan heeft geen uitbundig feest en kan nu prima voor de koffie zorgen.

Reacties

Zondag 3 december


Wil je op zondag  jezelf wat gunnen,
Ga dan lekker businessrunnen
Voor lijf en leden is het goed
Dat je eens wat extra’s doet.

Met trainer Harry aan het roer
Runnen we stoer en vol bravour
Over de hei en woeste grond
Zo blijf je mager en gezond

Kom zondag op de Oldemeijer
Train je billen, buik en dij er
Train je hart en hoofd  en long,
Want zo blijf je langer jong

Na afloop wordt nog wat gekletst
Dan smaken koek en koffie best
Geserveerd, na overleg 
Door Erik van de Hoogeweg

 
Reacties

Zondag 26 november lopen we weer in Beerze. een mooie omgeving, waarbij we meestal klagen over het laatste stuk door het mulle zand. En over de trainer natuurlijk, maar daar gaat het nu niet over. Het had alllemaal veel beroerder kunnen zijn, het stuk zand nog veel groter. Dan was er helemaal geen doorkomen aan geweest. Hoe het zo geworden is als het nu is kun je hier lezen. Beetje historisch besef is nooit weg, nietwaar Charlotte? Jacco verzorgt de koffie, uiteraard geheel in stijl. Van de businessrunners.  

Reacties

Zondag 19 november volbrengen de businessrunners een basistraining. We vertrekken vanuit ons basiskamp Oldemeijer onder leiding van onze basistrainer Harry. Hiermee leggen we een goede basis voor de afsluitende koffie van basisloper (hij stond mede aan de basis van de BR) Hans Schuldink,

Reacties

Zondag 12 november doen we een heuveltraining, als je tenminste het trainingsschema op de Spurt-website kunt geloven. Maar dat hebben we vorige week al gedaan, en voor deze zondag heeft de trainer zijn oog laten vallen op de Kampmanskuiltjes. Het belooft dus een vlakke training te worden. Misschien op het Fietspad, of anders de bospaden op. We zien wel, het is toch een week van aftasten en onzekerheden. Wat mag wel, wat kan echt niet, wat mag je nog spontaan roepen en kunnen politiek incorrecte grappen nog wel? Zelfs de ogenschijnlijk stabiel in het leven staande Marcel heeft een deuk in zijn zelfvertrouwen opgelopen. Eén zekerheid heeft blijft gelukkig overeind, en geeft grip als een winterband op een glibberig besneeuwde berghelling: bij de Businessrunners kun je alles zeggen. We maken er geen probleem van zolang je maar komt om te lopen. Of eventueel een stukje mee te fietsen. En voor nu kan hij zich vastklampen aan die ene belangrijke zekerheid: de businessrunners drinken na afloop koffie en hij zorgt ervoor.

Reacties

Zondag 5 november zoeken we ons heil in Ommen, bij de Besthmenerberg. Je weet wel, de trappen van het openluchttheater. verderop een leuke bult om tegenop te lopen, met daarop weer een uitkijktoren. Met daarbij de herinnering aan juf Charlotte op de steen die vertelde over de bijzondere geschiedenis van het gebied. Een training met niveau dus. Na afloop zet de koffie van Willem ons weer met beide benen op de grond.

Reacties

Zondag 29 oktober lopen we opnieuw op de Oldemeijer. Is vorige week wel goed bevallen met Jacco, die er vandaag niet bij is. Jacco, Erik en Herjan doen een rondje Frankfurt. Wij achterblijvers dus een rondje Oldemejer, en we gaan eens goed opletten of Harry net zo vaardig is als Jacco en de businessrunners een nagenoeg individuele training op maat kan geven. Zeg maar de groep na 10 minuten opdelen in niveaugroepen, ze goed uit elkaar houden zodat er geen verwarring kan ontstaan en dan toch weer gezamenlijk een rondje betonpad ter afsluiting. Gerard zorgt voor de koffie en hij heeft toegezegd dat er niet eerder met het schenken daarvan wordt begonnen voordat ook de laatste loper binnen is.  

Reacties

Zondag 22 oktober lopen de businessrunners op de Oldemeijer. Vertrouwd terrein natuurlijk, maar er is deze keer toch wat veranderd. Onze talentvolle trainer heeft een snipperdag. De leiding over de businessrunnersexercitie is overgedragen aan een gedreven en veelbelovend jong talent, die we allen kennen: Jacco Schutteman. Jacco geeft al geruime tijd training aan een andere, ongetwijfeld minder veeleisende hardloopgroep, waarbij hij zijn talent al enigszins heeft kunnen ontplooien. Zondag staat hij dus voor de opgave de training van de businessrunners in goede banen te leiden. Ik wens hem veel sterkte en succes.  Na deze inauguratie van Jacco als hulp-businessrunnerstrainer wordt de cooling down verzorgd door Koert.

Reacties

Zondag 15 oktober nemen we weer eens een kijkje bij de buren. Het is er vrij uitgestrekt, de Itterbecker Heide, dus of we heel veel buren zullen tegenkomen is nog maar de vraag. En als we er eentje ontmoeten is dat toch maar in een flits, want we lopen heel hard. De meeste kans is in de blokhut, waar we koffie drinken aan de door Hilbrand gedekte tafel. Maar ook daar is nog nooit een Itterbecker bij aangeschoven

Reacties

Zondag 8 oktober zoeken we de al eerder beloofde Beerzer Bulten weer op. We zijn er pas nog geweest, maar één van de businessrunners moest verstek laten gaan in verband met sportieve uitdagingen elders, Zij krijgt met deze reprise dan toch de kans om helemaal los te gaan op dit uitdagende parcours, en de rest van de BR's mogen ook nog een keertje genieten van deze bultjes. Waar we ook van zullen gaan genieten is Rita, die ons na de doorstane inspanningen weer tot rust zal laten komen door het serveren van een lekker bakkie met iets klekkers erbij.

Reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl