Businessrunners
Weblog

Zondag 10 juni vieren we de come back van Harry als onze trainer. Hij is niet helemaal de oude, dat lukt niet meer, maar wel lichter en daardoor misschien ook wel nóg sneller dan voorheen. Het betekent ook een voorlopig afscheid van Jacco als onze trainer. Hij heeft het prima gedaan en wist de groep goed bij elkaar te houden. Jacco blijft natuurlijk als businessrunner en hij viert dat met een rondje koffie. En dat alles op de Oldemeijer, waar Harry een mooie training voor ons in petto heeft.

Reacties

Zondag 3 juni gaan we nog een keer naar de populaire Oldemeijer. Er schijnt een kleine kans te bestaan dat we daar een glimp opvangen van onze herstellende trainer. Volgens de laatste berichten gaat het met zijn duim niet zo goed maar Harry zelf is aan de beterende hand. Gerard grijpt de hem geboden kans om voor de koffie te zorgen beide handen aan.

Reacties

Zondag 27 mei belooft het een mooie dag te worden. Ik ben er zelf niet bij, bij de training, want op bezoek bij de dochter in Berlijn. De businessrunners worden uitgenodigd om naar de Oldemeijer te komen, waar zij onder leiding van trainer Jacco dan een gedegen training kunnen ondergaan. Willem is ook weer van de partij, en zorgt voor de koffie.  

Reacties

Zondag 20 mei moeten we het nog even zonder Harry stellen. Hij kan op de afstanden die wij gewend zijn niet voldoende paracetamol meenemen. Mijn voorstel is om zondag maar op democratische wijze te bepalen wie het voorrecht krijgt voor te mogen gaan in onze wekelijkse training. Wat vinden jullie ervan om te starten bij de paddenoversteek en dan langs de Vecht en via Rheeze weer terug? En dan eindigen met de koffie van Koert?

Reacties

Zondag 13 mei verzamelen we bij het ex-Navo depot in Itterbeck. Kunnen we nog eens in ogenschouw nemen wat vroeger, toen het zien van Abraham alleen voor heel oude mensen was weggelegd, en de koude oorlog nog volop woedde, zoal gedaan werd om spanningen in Europa het hoofd te bieden. En en passant kunnen we daar een leuk traininkje aan verbinden. Sinds ons laatste bezoek daar is de buitentemperatuur flink gestegen, dus de noodzaak voor een groot vuur in de Kamin is niet meer dringend aanwezig. Wel onontbeerlijk is de koffie, die ons volgens het schema door Koert gebracht gaat worden.

Reacties

Zondag 6 mei gaan we lekker bevrijd hardlopen over het Fietspad. Of daar in de buurt, ook daar zijn we vrij in. De training wordt afgesloten met een koffiefestival, georganiseerd door Marcel.

Reacties

Zondag 29 april blijven we voor de training lekker dicht bij huis, behalve als je helemaal in Ommen woont. We gaan namelijk naar de Paddenoversteek. Wij kunnen daar nu rustig heen want de padden zijn nu wel allemaal overgestoken. Voor de koffie wordt ook  gezorgd, en wel door Jan Hendrik.

Reacties

Zondag 22 april komen we Rita tegemoet. Zij zorgt voor de koffie, en om te voorkomen dat ze die over grote afstand moet vervoeren trainen we in Ommen. Bij de Besthmenerberg.

Reacties

Zondag 15 april kunnen alle businessrunners die vrijdag de 13e zonder blessures hebben overleefd weer volop aan de bak. Op uitnodiging van Hennie (of toch op aandringen van Harry?) starten we vanaf haar stulpje aan de Polenweg. Dat is een heel goed begin van de training, volgens mij is het altijd mooi weer als we daar starten. Al kan dat ook aan de altijd zonnige aanwezigheid van Henny liggen. Jullie mogen zelf raden wie voor de koffie zorgt.

Reacties

Zondag 8 april lijkt de eerste lentetraining van het jaar te worden, met een zeer aangenaam temperatuurtje. Om dat te vieren neemt de trainer osn mee naar de Beerzerbulten, in de wetenschap dat je het dan wel twee keer warm krijgt. Minstens. Afkoelen doen we dan met de koffie van Hans, die we feliciteren met de eerste plaats op de koffielijst. 

Reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl