Businessrunners
Zondag 3 augustus 2014

Zondag 3 augustus. Bij het ter perse gaan van dit nummer was het nog steeds niet bekend hoe het verder moet met het onderzoek naar de energiebesparende armslingertechniek, nadat Hilbrand vorige week de leiding over de training aan de uit het niets opgedoken Janhendrik overliet. Janhendrik, onwetend over het lopende wetenschappelijk dispuut, liet geen spaan heel van de pogingen van de businessrunners om tijdens de training energie te besparen, integendeel. Het gevolg was dat de businessrunners volledig uitgeput bij de koffietafel arriveerden. Aaanstaande zondag staat de businessrunners eenzelfde beproeving te wachten, op de Oldemeijer. Daarbij is het nog maar afwachten of de koffietafel ditmaal gedekt zal zijn. Volgens het schema zal Henk Brink dit verzorgen, en als hij het doet, doet hij dat ongetwijfeld met volle overgave.

 

 

 

 Henk serveert koffie

Uit de reactie van Henk blijkt inmiddels dat hij zondag zijn vaardigheden elders gaat trainen, maar hij heeft Hilbrand gestrikt om zijn plaats in te nemen. Voor wat betreft de koffie dan.

Reacties

Keep walking Henk op 02-08-2014 18:26

Beste mederunners, omdat ik momenteel nog steeds bezig ben om mijn armslinger, of beter gezegd, mijn polsslingertechniek te verbeter heb ik Hilbrand gevraagd om morgen de inwendige mens te verzorgen. Hem kennende komt dat weer prima in orde. Tot gauw En keep walking, Henk

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl