Businessrunners
Zondag 17 augusts 2014

Zondag 17 augustus. Waar de businssrunners dit weekend zullen trainen is onbekend. Als er geen tegenberichten volgen via bijv. een groeps-Whatsapp zien we elkaar gewoon op de Oldemeijer. Het is de laatste weken sowieso een beetje ongeregeld bij de businessrunners, ondanks alle rondlopende logistieke en comunicatieve talenten. Een insider: "Is hier dan een communicatieprobleem? Hoezo weet ik daar niets vanaf?" Gelukkig beschikken wij door een embedded correspondent over belangrijke en betrouwbare inside-information. Hij bericht als volgt:

Het is mij even ontschoten waar we komende zondag naar toe gaan. Wat ik nog wel weet is dat de gebruinde dame in bikini niet is komen opdagen afgelopen zondag en veel mannen zich tevergeefs met Deet en Deodorant           bespoten hadden. Harry had wel enige moeite de orde weer te herstellen na de weken van chaos, maar het is hem wel gelukt. Aan de compressietubes-oproep had alleen Herjan gehoor gegeven, al vondt Piet dat behoorlijk aanstootgevend. Maar ja, hij is er nu waarschijnlijk ook extra gevoelig voor! ;-).

Ervan uitgaand dat Harry's koffierooster nog van kracht is, zal Hans Onnink zorgdragen voor het herstel na de training.

Nagekomen bericht: Onze trainer bevestigt dat er gelopen wordt op de Oldemeijer, en dat Hans Schuldink voor de koffie zorgt. Zie ook de reactie van Hans himself.


Reacties

hans op 16-08-2014 20:57

De chaos is compleet.  Dat zelfs onze insiders correspondent het is ontgaan dat Hans Schuldink deze keer de koffie doet. Een rooster is namelijk bedoeld om er vooral van af te wijken

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl