Businessrunners
Zondag 24 april 2016

Zondag 24 april blijven we maar beter op bekend terrein. De onbedwingbare drang van een trainer om nieuwe paden te betreden pakt niet altijd goed uit, zoals we bij de laatste training hebben gemerkt. Engbertsdijksvenen is een mooi gebied, ook om een training te beleggen, maat je moet er wel een beetje de weg weten. Eén keer verkeerd afslaan en je bent de weg kwijt, met een beetje pech wordt je eeuwen later als veenlijk gevonden en kan je de rest van de tijd slijten in een stoffig museum. Het had in ons geval wel een bijzondere ontdekking kunnen worden: 17 veenlijken in lycra. Daar zouden ze wel een apart museum voor bouwen. Zover is het niet gekomen, want in plaats van langzaam in het moeras weg te zakken stonden we ineens op straat, en bleek het een lange weg terug. Een goede 11 km is wel een flinke afstand voor een businessrunnerstraining, maar op die ene kneus na hebben ze het allemaal netjes volbracht.
Om ons dit te besparen is de volgende training dus op bekend gebied: de Kampmanskuiltjes. oftewel Het Fietspad. Onze talentvolle trainer blijkt echter even hardleers als talentvol. Hij wil opnieuw nieuwe wegen opzoeken, ondanks het genoemde startpunt wil hij de training niet op het fietspad volbrengen. Toch is het niet nodig om brood mee te nemen, want Marijke zorgt voor de inwendige mens. Het is voor haar een feestelijke training, en zeker een felicitatie waard.


Reacties

keep walking Henk op 22-04-2016 14:45

Gerard,

Wederom een prachtig verhaal en dito route-suggestie. Helaas had ik mijn zwemboek niet mee anders hadden we terugkunnen zwemmen.

Ik zal er rekening mee houden de volgende keer. Hopelijk ben je a.s. zondag weer blessurevrij en hoef je geen gebruik te maken van de bezemwagen.

Henk

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl