Businessrunners
Zondag 17 december 2017

Zondag 17 december proberen we  we weer eens iets nieuws. Nee, niet een nieuwe trainer. Hij doet zo zijn best en het gaat ook steeds beter. Met het ouder worden wordt hij steeds meer de oude. Hij loopt ook al bijna weer net zo hard als toen. Nee, het gaat goed zo en we zullen  het nog wel een poos met hem moeten doen. Het nieuwe zit meer in de startplek. We vertrekken vanaf de werkplaats van de boswachterij. Waarom? Dat hebben we te danken aan Charlotte, die weer iemand kent die daar een sleutel heeft en een koffiezetapparaat. En Charlotte moest toch voor de koffie zorgen, dus dat kwam zo allemaal mooi uit. En dan heeft ze thuis niet allemaal van die zwetende lopers met smerige schoenen over de vloer. 
Als we vanaf de boswachterij vertrekken bevinden we ons wel weer direct op bekend terrein. Overigens een mooi plekje om weer eens een groepsfoto te maken. Dat wordt daar blijkbaar vaker gedaan gezien het onderstaande exemplaar uit pakweg 1930.

De kortste weg om er te komen lijkt me via de parallelweg vabn de N34, even voorbij Van Braak oversteken. Of helemaal door het bos. Tot zondag.


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl